Dobrodošli

Zp komerc

O nama

Mesna industrija „ZP KOMERC“, koristeći najsavremeniju tehnologiju, posluje u skladu sa najstrožijim evropskim standardima. Na planu razvoja tehnologije i kvaliteta provode se mjere organizacije, u smislu HACCP sistema analize rizika i kritičnih kontrolnih tačaka. Takođe, od 2018. komapnija je posjeduje I HALAL certifikat.

Mesna industrija „ZP KOMERC“ je opremljena sa automatizovanom procesnom opremom i koristi najsavremenije mašine sa proizvodnim kapacitetom od 20 tona prerade dnevno.

2018. godine u sklopu kompanije je otvorena nova savremena klaonica sa kapacitetima od 120 svinja po jednom satu ili 30 junadi po jednom satu. Takođe u sklopu klaonice instaliran je njasavremeniji sistem za prečišćavanje otpadnih voda biološkim putem. ZP Komerc je prava kompanija na podrucuju Bosne I Hercegovine koja je izgradila vlastitu spalionicu za sapljivanje klaoničkog otpada koja ispunjava sve ekološke standard.

Partneri

Posebnu vrijednost Kompaniji daje činjenica da je ostvarena uspiješna saradnja sa poznatim institutom „Choise genetics“ iz Francuske, što je omogućilo primjenu vrhunskog selekcijskog genetskog materijala u vlastitom repro-centru. Posredstvom „PEN AR LAN“-a, ova kompanija jedina u BiH posjeduje Certifikat za selekciju, što je „ZP KOMERC“-u omogućilo registraciju u Institutu za porijeklo životinja u Briselu i status „PEN AR LAN“-ovog distributera. U sve uzgojne i proizvodne linije u Kompaniji uvedena je najsavremenija oprema „BIG DEUTCHMAN“-a, „POLY-KLIP“-a i „FREY“-a iz Njemačke i drugih poznatih evropskih firmi.

Prodajna mjesta

Živojina Mišića bb, Bijeljina

Knez Ivo od Semberije 23, Bijeljina

Neznanih junaka 7,  Bijeljina

Stefana Dečanskog 101,  Bijeljina

Konačko brdo broj 1, Brčko

Njegoševa br. 16, Brčko

Nadbiskupa J.J. Štrosmajera 4, Brčko

Nikole Pašića broj 18, Doboj

Vojvode Sinđelića 58, Doboj

Ulica Dositeja Obradovića bb, Modriča

Braće Jugovića bb. B-16, Zvornik

Patrijarha Pavla b-14,  Zvornik

Svetog Save 34, Teslić

Milovana Bjeloševića Belog, Derventa

Market Vršani, Bijeljina